18-годишна блъсна с колата си две момичета в Сопот днес сутринта. Ранените деца са

...
18-годишна блъсна с колата си две момичета в Сопот днес сутринта. Ранените деца са
Коментари Харесай

18-годишна блъсна две момичета на паркинг

18-годишна блъсна с колата си две момичета в Сопот през днешния ден сутринта. Ранените деца са на 15 години. Те са откарани в болница в Пловдив. Една от тийнейджърките е с опасност за живота, а другата е с охлузвания.

Инцидентът е станал на паркинг зад спортната зала в града. При тръгване лидерката, която има брошура от към месец, изгубила надзор върху колата и блъснала двете девойки.

Пробите за алкохол и опиати на младата шофьорка са отрицателни.

Според първичните данни, шофьорката е изгубила ръководството на колата и е „ качила “ двете девойки на капака на возилото. Едното от тях обаче е попаднало под гумите на колата. Така се стига до хоспитализирането му с заплаха за живота.

Младата лидерка е от ромски генезис с 1-месечен стаж. Тя е возила сестра си на учебно заведение в ПГ “Ген. Заимов ” в Сопот. Спряла на паркинга пред спортната зала, само че при тръгването изгубила надзор върху кормилото. Шофьорката, която е от ромски генезис, е качила и двете девойки на предния похлупак на колата. Едното от тях обаче е паднало под гумите на автомобила, оповестиха от районно управление (на МВР) Карлово

Шофьорката е била с едвам месец стаж зад кормилото. Тя е карала сестра си на учебно заведение. Задържана е в ареста за 24 часа.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР